top of page
Banner_groen_847x274.gif

Vista Food har baseret forretningen, på god og ordentlig forretningsskik. Vi bygger samarbejde på ærlighed, troværdighed og gensidig respekt.

Tillid og respekt

Sikkerhed og kontrol

Vi sikrer os altid, at vi får har fuld indsigt i sporbarheden på produktet. På den måde kan vi sikre levering af produkter, der kan spores hele vejen tilbage til produktionen. Alle nødvendige dokumenter indhentes og opbevares elektronisk.  Vi investerer kontinuerligt i IT-systemer.

Vores medarbejdere

Hver dag skal vores medarbejdere være glade når arbejdsdagen begynder. Vi tager hånd om trivsel, og medarbejderpleje. God trivsel, giver overskud både fysisk og mentalt. Vi skaber et godt arbejdsmiljø, til glæde og gavn for medarbejdere. 

AEnB2Uo8qxMDmyGSGtkBfZUA5RR7qk9a9IEgjJKEorJn4-5MDNUlA-PymoMR-nw3VLy6kTHCz5WypMexCYwh1ZQmn4

Egenkontrol

Som fødevarevirksomhed er der skrappe krav til kontrol og sporbarhed. Derfor følger vi altid alle regler og henvisninger fra Fødevarelovgivningen. Som i alt andet, sætter vi en ære i at sikre, at alt er overholdt til punkt og prikke, og gerne mere til . 

Vores samarbejdspartnere

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører, både når det gælder produktion, forpakning og distribution. Vi ønsker gode tætte samarbejds-partnere, hvor partnerskabet bygger på tillid og gensidig respekt. Det skaber gode og langvarige forhold, til gavn for dig 

Kalve og ko i græs
bottom of page