Vi er en lille flok ildsjæle,

med en mission. Vi sigter

kun mod det bedste ! 

Vores passion for kvalitet skal afspejle sig i alt hvad vi gør.

Helt enkelt !

Det er dét vi gør

Lidt om Vista Food

Dansk købmandsskab world wide

Vista Food blev grundlagt i starten af 2010 med en vision om at give vores kunder en effektiv og simpel salgsproces. Vi leverer hovedsageligt til grossister og industrielle kunder over hele Europe, og vores handler er udelukkende B2B.

En verden der ikke står stille

Vi er specialiseret indenfor handel med kødprodukter, og har altid fingeren på pulsen. Det betyder, at vi kan holde vores kunder og leverandører up-to-date med viden om den aktuelle markedssituation, der ændrer sig dagligt.

På trods af at vi er en dansk virksomhed henter vi hovedparten af vores omsætning i udlandet. Vores høje ekspertise, og stort markedskendskab, giver os muligheder for skabe gode handler ud over landets grænser. Vores dansk købmandskab, betaler sig, og det er vi stolte af. 

Vores mission

Vores mål er at sigte mod det bedste til gavn for vores kunder, med passion for kvalitet, uanset om det er produktet eller håndteringen af ordren. Det er her vi kan gøre en forskel. Helt enkelt !

dreamstime_s_107761604_edited.jpg

VORES TEAM

Peter Kraglund

Ejer 

Peter har mange års branche kendskab, og har et stort know-how inden for produktion og udskæringer. Peter har siden 2010 drevet Vista Food. Peter har altid fingeren på pulsen og kender markederne rigtig godt. 

Eddie Fevre Jørgensen

Key Account Manager

Eddie har været hos Vista Food siden 2018. Han har arbejdet i branchen siden 2008. Eddie er ansvarlige for både indkøb og salg. 

Betina Polzin

Administration / logistik

Har siden 2017 været en del af team Vista Food. Betina arbejder med de administrative opgaver, både ordrehåndtering ( køb og salg ), bogholderi og transport.